Verschillende soorten telefoonhoesjes

Je hebt net een nieuwe smartphone aangeschaft en omdat deze nogal gevoelig kunnen zijn, heb je uiteraard een telefoonhoesje nodig! Weet je niet zo goed welk hoesje het best bij je past? Lees dan hieronder verder voor meer informatie over de verschillende soorten.

Siliconen hoesje

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld Samsung hoesjes? Dan is een siliconen hoesje een aanrader. Deze zijn namelijk niet breekbaar, maar ook zijn ze niet hoekig zoals hard cases. Daarnaast zorgt zo een siliconen hoesje ervoor dat je gloednieuwe smartphone niet wegglijdt uit je handen. Dit is natuurlijk ideaal, want je wilt niet eindigen met krasjes en een gebroken scherm!

Hard case hoesje

De hard case hoesjes zijn van wat steviger materiaal en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, prints, maar ook wat materiaal betreft. Zo kun je bijvoorbeeld een hoesje hebben met alleen maar glitter op de achterkant of als je toch voor een chic look wilt gaan, dan heb je ook genoeg keus uit leren (print) hoesjes. Daarnaast heb je ook het voordeel dat ze eenvoudig met een nat doekje schoon te maken zijn. Zo houd je het hoesje en je smartphone zeker in een goede staat.

Portemonnee

Dit is zeker wel één van de handigste hoesjes die te koop is. Dit hoesje wordt vaak gemaakt van imitatieleer en je kunt het gebruiken als zowel een portemonnee (voor al je pasjes, zoals je bankpas en identiteitskaart), maar ook als een telefoonhoes. Ook deze is eenvoudig schoon te maken met een nat doekje. Het fijne aan dit hoesje is dat je het kunt dichtklappen en openklappen. Hiermee heb je ook geen last van een vieze telefoonscherm!

Houten hoesje

Voor de wat trendy en elegante look heb je tegenwoordig ook houten hoesjes. Deze heb je vaak of in een effen houten print of je kan er wat op laten graveren. Dit is ook ideaal om als cadeau te geven, omdat het toch wat persoonlijker kan zijn door er wat op te laten graveren. Wat het schoonmaken betreft is dit wel wat lastiger, omdat het namelijk niet zo makkelijk kan met een nat doekje. Hiervoor kun je uiteraard ook schoonmaakmiddelen gebruiken om hout te laten shinen.

Mocht je benieuwd zijn naar nog meer hoesjes, dan kun je een kijkje nemen op 123bestdeal.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.